Спортска опрема

Спортска опрема

 

SONDICO

___________________________________________________________________________________________________________________________

Високо квалитетна спортска опрема директно од Велика Британија.

Sondico е добро познат и почитуван спортски бренд основан пред повеќе од 50 години.

Sondico е познат по производството на висококвалитетни, разновидни спортските производи кои овозможуваат леснотија и удобност при нивното користење и најдобро корисничко искуство.

Уживајте и спортувајте со Sondico!

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Sondico Evo Quarter Zip Sweatshirt
Големина: M, L, XL. Боја: Ројал Сина ------------------------------------------------------------..
1.399 MKD
без ДДВ: 1.399 MKD
Sondico Evo Quarter Zip Sweatshirt
Големина: M. Боја: Црна -------------------------------------------------------------------------..
1.399 MKD
без ДДВ: 1.399 MKD
Sondico Precision Rain Jacket
Големина: M, L. Боја: Ројал сина / Темно сина ---------------------------------------------------..
1.599 MKD
без ДДВ: 1.599 MKD
Sondico Precision Rain Jacket
Големина: L. Боја: Црнвена / Сина ----------------------------------------------------------..
1.599 MKD
без ДДВ: 1.599 MKD
Sondico Precision Rain Jacket
Големина: M, L. Боја: Црна / Сива ---------------------------------------------------------------..
1.599 MKD
без ДДВ: 1.599 MKD
Sondico Evo Rain Jacket
Големина: M, L; XL. Боја: Црвена ----------------------------------------------------------------..
1.599 MKD
без ДДВ: 1.599 MKD
Sondico Evo Rain Jacket
Големина: L; XL. Боја: Црна ---------------------------------------------------------------------..
1.599 MKD
без ДДВ: 1.599 MKD
Sondico Evo Rain Jacket
Големина: M, L; XL. Боја: Ројал Сина ------------------------------------------------------------..
1.599 MKD
без ДДВ: 1.599 MKD
Sondico Strike Training Pants
Големина: L; XL. Боја: Сина ---------------------------------------------------------------------..
1.399 MKD
без ДДВ: 1.399 MKD
Sondico Strike Training Pants
Големина: L; XL. Боја: Црна ---------------------------------------------------------------------..
1.399 MKD
без ДДВ: 1.399 MKD
Sondico Evo Walk Out Jacket
Големина: M, L; XL. Боја: Ројал сина ------------------------------------------------------------..
1.199 MKD
без ДДВ: 1.199 MKD
Sondico Evo Walk Out Jacket
Големина: M, L; XL. Боја: Црвена ----------------------------------------------------------------..
1.199 MKD
без ДДВ: 1.199 MKD
Sondico Evo Walk Out Jacket
Големина: M, L; XL. Боја: Црна ------------------------------------------------------------------..
1.199 MKD
без ДДВ: 1.199 MKD
Sondico Core Track Jacket
Големина: L; XL. Боја: Ројал сина ---------------------------------------------------------------..
1.399 MKD
без ДДВ: 1.399 MKD
Sondico Core Football Shorts
Големина: XL. Боја: Црна. -----------------------------------------------------------------------..
799 MKD
без ДДВ: 799 MKD
Sondico Core Football Shorts
Големина: M, XL. Боја: Сина ---------------------------------------------------------------------..
799 MKD
без ДДВ: 799 MKD
IDC SHOP © 2022. UKION SHOPS