Потребна ви е помош?
+389 70 604 140

За нас

ИД Компјутери дооел е фирма со седиште во Скопје, основана 2004 година. Нашето работење покрива продажба, сервисирање на видео конзоли од сите видови, додатоци за конзоли, компјутерски компоненти и системи, продажба на оригинални игри за сите конзоли и компјутери. Имаме долгогодишно искуство во областа на видео конзоли и компјутери.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТОК , 9:00 - 15:00 , 17:00 - 19:00 (исто и по повик и по договор)

САБОТА , 9:30 - 14:00

 

 


Контакт

 ДПТУ ИД компјутери дооел

Владимир Комаров 40 локал 2

1000 Скопје

Република Македонија

тел и факс 2462 634

мобилен 070 604 140 (Драган)

 

е-маил: dragan@idc.com.mk

Информации за банка

даночен број 4030004529635

Стопанска Банка АД Скопје
ж-ска 200-0010855930-49
 


Начин на плаќање

  • Кредитни / дебитни картички
  • Фактура - трансакциска сметка
    за физички и правни лица