Потребна ви е помош?
+389 70 604 140

Информации за испорака

Купените производи на сајтот  , ќе бидат испорачани преку Глобко Логистик Скопје,Карго Експрес, Велосипедист  на адресата која е наведена во порачката.

Цената за испорака е следна:

За било каква нарачка  испораката е 100 денари  за цела територија на република Македонија

За нарачка  преку 20.000,00 денари  испораката е бесплатна за цела територија на република Македонија


Производите и нивните цени се истакнати на оваа интернет страницата.


Плаќањето на производите може да биде со кредитна/дебитна картичка, или на фактура и за правни и за физички лица

  • Кредитни / дебитни картички
  • Фактура - трансакциска сметка
    за физички и правни лицаПоштенските трошоци се вклучуваат при нарачката во крајната цената на производот.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да не контактирате телефонски или да поставите прашање во делот за контакт.